Gravsteiner og inskripsjoner
Åpningstid Mandag - fredag: 10.00 - 16.00 Onsdag: 10.00 - 19.00
Ring oss på Tlf.: 66 90 51 40

Dekor/tilbehør

Bronsedekor

Bronsedekor kommer i alle størrelser og fasonger. Her er et utvalg av bronsedekor vi kan tilby. Spør oss gjerne om råd for plassering av dekor på gravsteinen.

Sandblåst dekor

Mange ønsker en inngravert dekor på steinen. Vi kan også inngravere dekor i ønsket design. Send oss gjerne en skisse.

Lykter

Vi leverer lykter i bronse og aluminium i mange stiler og fasonger. Bronselykter kan monteres i en nisje på gravsteinen, hengende på en gravstein uten nisje, på en bedplate, eller på en lyktesokkel i bedet.

Lys

Mange tenner lys på gravstedet, spesielt i høytider. Vi leverer kvalitetslys med brennetid på opptil 24, 48 og 110 timer. Vi har alltid lys på lager.

Vaser

Vi leverer vaser i bronse og aluminium. Vasene monteres på en bedplate eller en bedsokkel.

Kantstein og bedplater

Kantstein og bedrammer gir et ryddig og helhetslig inntrykk av gravstedet. Planteområdet begrenses og ugress holdes lettere borte. Kantstein rundt bedet gir mest planteplass. Hel bedramme holder alt ugress borte og gir mulighet for å dekorere med feks. fastmontert vase og lykt. Er det ønskelig med litt planteplass kan bedramme med rundt, ovalt eller firkantet hull være et fint valg.

Selvvanningskasser

Vi leverer Emperi selvvanningskasser i aluminium i flere størrelser. Dersom man ikke har mulighet til å vanne blomster på graven jevnlig i løpet av sommerhalvåret, er selvvanningskasse en god løsning. Vi hjelper deg med å finne selvvanningskasse tilpasset din gravstein. Prisene gjelder ferdig montert på kirkegården inkludert jord. Det eneste du trenger å tenke på er valg av planter.

40×30     kr 2 200,-

50×30     kr 2 400,-

60×30     kr 2 600,-

70×30     kr 2 800,-

80×30     kr 3 000,-